10 - 200
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/

Наскоро на нова локација

За продавање
ID5782O
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/
Локација
Карпош
Површина
466 m²
Цена
/
Локација
Карпош
Површина
490 m²
Цена
4.000 €
Локација
Центар
Површина
152 m²
Цена
1.100 €

Стан на атрактивна локација

За продавање
ID7506A
Локација
Центар
Површина
100 m²
Цена
1.500 €

Се продава плац над Жданец

За продавање
ID7503L
Локација
Карпош
Површина
2.130 m²
Цена
300 €
Локација
Карпош
Површина
72 m²
Цена
1.100 €

Од клиентите

Владимир

Шпаркасе
Одлично развиен метод за продажба со професионално одработена маркетинг стратегија. Редовна и квалитетна аналитика на пазарот. Одлично одработена медијација и преговори. Дефинитивно бр.1 агенција.

Ацо

Taskforce
Соработувавме со Property One на повеќе проекти. Многу сме задоволни со услугата, професионалноста и посветеноста кон нивните клиенти. Агенција по светски стандарди.

Радован

myWorld
Навистина е извонредно кога имаш можност да соработуваш со тим на професионалци кои се високо компетентни и досетливи во својот домен на работа. Property One е компанија која разбира секогаш што ни е потребно, ни заштедува на време и ресурси, а тоа е токму она кое го бараме.