Станови

1 - 5
0 - 100000
10 - 200

Луксузен стан во Карпош

ID5236A
За изнајмување
Локација
Карпош
Површина
90 m²
Цена
600 €

Комфорен стан во Центар

ID5231A
За изнајмување
Локација
Центар
Површина
76 m²
Цена
500 €

Нов стан на мирна локација

ID5220A
За купување
Локација
 • Скопје
 • Ѓорче Петров
Површина
50 m²
Цена
44.000 €
Локација
 • Скопје
 • Кисела Вода
Површина
160 m²
Цена
/

Нови станови во Мичурин

ID5211A
За купување
Локација
 • Скопје
 • Аеродром
Површина
67 m²
Цена
1.100 €

Луксузен стан во Скопје

ID5208A
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
128 m²
Цена
1.700 €
Локација
 • Скопје
 • Водно
Површина
156 m²
Цена
1.200 €
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
70 m²
Цена
100.000 €
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
82 m²
Цена
1.280 €

Модерно уреден стан на Водно

ID5184A
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Водно
Површина
94 m²
Цена
900 €

Прекрасен нов стан со двор

ID5167A
За купување
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
83 m²
Цена
/