10 - 200
Локација
Петровец
Површина
25.600 m²
Цена
/
Локација
Кисела Вода
Површина
852 m²
Цена
60 €

Се продава плац во Сопиште

За продавање
ID7079L
Локација
Сопиште
Површина
2.619 m²
Цена
70 €

Нов плац во Стенковец

За продавање
ID6948L
Локација
Чучер - Сандево
Површина
8.902 m²
Цена
52 €
Локација
Сопиште
Површина
1.346 m²
Цена
74.000 €

Плац во Добри Дол

За продавање
ID6863L
Локација
Сопиште
Површина
983 m²
Цена
30.000 €

Нов плац во Сопиште

За продавање
ID6861L
Локација
Сопиште
Површина
1.640 m²
Цена
50.000 €

Се продава плац во Сопиште

За продавање
ID6858L
Локација
Сопиште
Површина
1.100 m²
Цена
100.000 €

Од клиентите

Владимир

Шпаркасе
Одлично развиен метод за продажба со професионално одработена маркетинг стратегија. Редовна и квалитетна аналитика на пазарот. Одлично одработена медијација и преговори. Дефинитивно бр.1 агенција.

Ацо

Taskforce
Соработувавме со Property One на повеќе проекти. Многу сме задоволни со услугата, професионалноста и посветеноста кон нивните клиенти. Агенција по светски стандарди.

Радован

myWorld
Навистина е извонредно кога имаш можност да соработуваш со тим на професионалци кои се високо компетентни и досетливи во својот домен на работа. Property One е компанија која разбира секогаш што ни е потребно, ни заштедува на време и ресурси, а тоа е токму она кое го бараме.