10 - 200
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/

Проценка на недвижен имот

За продавање
ID5782O
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/

Нов стан во Тафталиџе

За продавање
ID6646A
Локација
Карпош
Површина
138 m²
Цена
1.450 €
Локација
Центар
Површина
60 m²
Цена
500 €
Локација
Грција
Површина
/
Цена
/
Локација
Центар
Површина
75 m²
Цена
650 €

Нови станови во Кисела Вода

За продавање
ID6635A
Локација
Кисела Вода
Површина
/
Цена
1.150 €

Се изнајмува нов стан на Водно

За изнајмување
ID6632A
Локација
Водно
Површина
78 m²
Цена
600 €