Магацини

1 - 5
0 - 100000
10 - 200
Локација
Илинден
Површина
12.800 m²
Цена
/
Локација
Илинден
Површина
3.284 m²
Цена
/
Локација
 • Скопје
 • Гази Баба
Површина
1.800 m²
Цена
6 €

Нов магацин за изнајмување

ID7112W
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Гази Баба
Површина
1.500 m²
Цена
8 €
Локација
 • Скопје
 • Кисела Вода
Површина
6.800 m²
Цена
/

Магацини за изнајмување

ID6736W
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Гази Баба
Површина
1.200 m²
Цена
/
Локација
 • Штип
Површина
1.600 m²
Цена
2.300 €
Локација
 • Скопје
 • Илинден
Површина
1.800 m²
Цена
6.000 €
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
3.000 m²
Цена
3 €
Локација
 • Битола
Површина
1.400 m²
Цена
1 €
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
770 m²
Цена
/