Деловен простор

1 - 5
0 - 100000
10 - 200
Локација
Центар
Површина
105 m²
Цена
1.000 €
Локација
Гази Баба
Површина
450 m²
Цена
/
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
100 m²
Цена
1.200 €

Одличен деловен простор

ID5178O
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
300 m²
Цена
3.000 €
Локација
 • Скопје
 • Кисела Вода
Површина
70 m²
Цена
13 €

Нов деловен простор

ID5163O
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Аеродром
Површина
360 m²
Цена
/

Деловен простор 285м2 во Центар

ID5151O
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
285 m²
Цена
10 €
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
279 m²
Цена
3.350 €
Локација
 • Скопје
 • Шуто Оризари
Површина
2.000 m²
Цена
/

Одличен деловен објект 1150м2

ID5132O
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Аеродром
Површина
1.150 m²
Цена
/
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
270 m²
Цена
/