За објектот

Деловна зграда лоцирана на ексклузивна локација во Центар, во близина на сите позначајни објекти во градот, на само 2мин. од плоштадот.

Деловната зграда располага со 2000м2 канцелариски простор, на 6 ката, rooftop простор и тераса на дополнителни 2 ката со поглед на градот.

На располагање на идните закупци се кујна со пространа остава, дворно место, спа дел со базен и туш кабини за релаксација на вработените (овој дел може да се пре-адаптира во канцелариски простор или game/relax простор доколку на закупецот не му е потребен спа дел). 

Последниот кат располага со застаклен дел кој може да се адаптира во канцелариски простор или relax дел за вработените, со пристап кон отворена кровна тераса.

Деловната зрада располага со енергетски ефикасно ладење и греење и фотоволтаици, кои резултираат со ниски месечни трошоци.

Моментално зградата е во фаза на реновирање и може да биде адаптирана во рок од 3 до 6 месеци за вселување, според потребите на идните закупци.

Нашиот тим од архитекти и дизајнери за внатрешен ентериер е на располагање на клиентите за исполнување на секаков вид на желби за адаптација на просторот.

 

За повеќе информации или закажување состанок, контактирајте не на:

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
Office Building in Center Business space Skopje