10 - 200
Локација
Водно
Површина
850 m²
Цена
750.000 €
Локација
Црниче
Површина
1.700 m²
Цена
1.600.000 €

Се продава куќа во Маџари

За продавање
ID7043H
Локација
Гази Баба
Површина
267 m²
Цена
/

Нова куќа во Бардовци

За изнајмување
ID7018H
Локација
Бардовци
Површина
150 m²
Цена
2.000 €

Се изнајмува куќа во Црниче

За изнајмување
ID7010H
Локација
Црниче
Површина
155 m²
Цена
/
Локација
Охрид
Површина
187 m²
Цена
280.000 €
Локација
Карпош
Површина
220 m²
Цена
/

Нова модерна куќа во Козле

За изнајмување
ID6943H
Локација
Карпош
Површина
350 m²
Цена
/

Од клиентите

Владимир

Шпаркасе
Одлично развиен метод за продажба со професионално одработена маркетинг стратегија. Редовна и квалитетна аналитика на пазарот. Одлично одработена медијација и преговори. Дефинитивно бр.1 агенција.

Ацо

Taskforce
Соработувавме со Property One на повеќе проекти. Многу сме задоволни со услугата, професионалноста и посветеноста кон нивните клиенти. Агенција по светски стандарди.

Радован

myWorld
Навистина е извонредно кога имаш можност да соработуваш со тим на професионалци кои се високо компетентни и досетливи во својот домен на работа. Property One е компанија која разбира секогаш што ни е потребно, ни заштедува на време и ресурси, а тоа е токму она кое го бараме.