Куќи

1 - 5
0 - 100000
10 - 200

Нова модерна куќа на Водно

ID5444H
За изнајмување
Локација
Водно
Површина
650 m²
Цена
4.000 €
Локација
Црниче
Површина
420 m²
Цена
290.000 €
Локација
 • Скопје
 • Бардовци
Површина
150 m²
Цена
350.000 €
Локација
 • Скопје
 • Водно
Површина
315 m²
Цена
2.200 €

Куќа во Козле на мирна локација

ID5225H
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
360 m²
Цена
3.000 €

Ексклузивна куќа на Водно

ID5223H
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Водно
Површина
850 m²
Цена
6.000 €

Семејна куќа во Бардовци

ID5205H
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Бардовци
Површина
385 m²
Цена
3.000 €
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
240 m²
Цена
260.000 €
Локација
 • Скопје
 • Кисела Вода
Површина
220 m²
Цена
290.000 €

Прекрасна куќа на Водно

ID5104H
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Водно
Површина
800 m²
Цена
8.000 €
Локација
 • Скопје
 • Бардовци
Површина
320 m²
Цена
2.000 €