10 - 200

Луксузен стан во Карпош

За изнајмување
ID5236A
Локација
Карпош
Површина
90 m²
Цена
600 €

Комфорен стан во Центар

За изнајмување
ID5231A
Локација
Центар
Површина
76 m²
Цена
500 €

Нов стан на мирна локација

За продавање
ID5220A
Локација
Ѓорче Петров
Површина
50 m²
Цена
44.000 €
Локација
Кисела Вода
Површина
160 m²
Цена
/

Нови станови во Мичурин

За продавање
ID5211A
Локација
Аеродром
Површина
67 m²
Цена
1.100 €

Луксузен стан во Скопје

За изнајмување
ID5208A
Локација
Центар
Површина
128 m²
Цена
1.700 €
Локација
Водно
Површина
156 m²
Цена
1.200 €

Комфорен стан во Тафталиџе 1

За продавање
ID5191A
Локација
Карпош
Површина
70 m²
Цена
100.000 €