10 - 200
Локација
Гази Баба
Површина
1.800 m²
Цена
6 €

Нов магацин за изнајмување

За изнајмување
ID7112W
Локација
Гази Баба
Површина
1.500 m²
Цена
8 €
Локација
Кисела Вода
Површина
6.800 m²
Цена
/

Магацини за изнајмување

За изнајмување
ID6736W
Локација
Гази Баба
Површина
1.200 m²
Цена
/
Локација
Штип
Површина
1.600 m²
Цена
2.300 €
Локација
Илинден
Површина
1.800 m²
Цена
6.000 €
Локација
Карпош
Површина
3.000 m²
Цена
3 €
Локација
Битола
Површина
1.400 m²
Цена
1 €

Од клиентите

Владимир

Шпаркасе
Одлично развиен метод за продажба со професионално одработена маркетинг стратегија. Редовна и квалитетна аналитика на пазарот. Одлично одработена медијација и преговори. Дефинитивно бр.1 агенција.

Ацо

Taskforce
Соработувавме со Property One на повеќе проекти. Многу сме задоволни со услугата, професионалноста и посветеноста кон нивните клиенти. Агенција по светски стандарди.

Радован

myWorld
Навистина е извонредно кога имаш можност да соработуваш со тим на професионалци кои се високо компетентни и досетливи во својот домен на работа. Property One е компанија која разбира секогаш што ни е потребно, ни заштедува на време и ресурси, а тоа е токму она кое го бараме.