За објектот

Се изнајмува деловен простор на одлична локација во Гази Баба.

Се изнајмува деловен простор со вкупна површина од 2000м2 од кои 800м2 магацински простор и 300м2 канцелариски простор на два ката.

Објектот располага со два влеза за утовар и истовар на камиони со 24/7 аларм систем и обезбедување со комплетен видеонадзор.

Пред објектот има паркинг место за повеќе возила.

 

За повеќе информации контактирајте не:

Инфо
24ч контролиран влез
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија