10 - 200
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/

Проценка на недвижен имот

За продавање
ID5782O
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/
Локација
Центар
Површина
150 m²
Цена
1.250 €
Локација
Карпош
Површина
560 m²
Цена
2.500 €
Локација
Центар
Површина
70 m²
Цена
450 €
Локација
Центар
Површина
90 m²
Цена
1.000 €
Локација
Центар
Површина
65 m²
Цена
350 €

Дуќан за изнајмување во Чаир

За изнајмување
ID7091O
Локација
Чаир
Површина
118 m²
Цена
12 €

Од клиентите

Владимир

Шпаркасе
Одлично развиен метод за продажба со професионално одработена маркетинг стратегија. Редовна и квалитетна аналитика на пазарот. Одлично одработена медијација и преговори. Дефинитивно бр.1 агенција.

Ацо

Taskforce
Соработувавме со Property One на повеќе проекти. Многу сме задоволни со услугата, професионалноста и посветеноста кон нивните клиенти. Агенција по светски стандарди.

Радован

myWorld
Навистина е извонредно кога имаш можност да соработуваш со тим на професионалци кои се високо компетентни и досетливи во својот домен на работа. Property One е компанија која разбира секогаш што ни е потребно, ни заштедува на време и ресурси, а тоа е токму она кое го бараме.