Деловен простор

1 - 5
0 - 100000
10 - 200
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/

Наскоро на нова локација

ID5782O
За купување
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
466 m²
Цена
/
Локација
 • Битола
Површина
2.000 m²
Цена
1.300 €
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
418 m²
Цена
1.750 €

Деловен објект во Пинтија

ID7471O
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Кисела Вода
Површина
1.150 m²
Цена
7 €
Локација
 • Скопје
 • Карпош
Површина
171 m²
Цена
1.250 €
Локација
 • Кичево
Површина
550 m²
Цена
7 €

Деловен простор за изнајмување

ID7417O
За изнајмување
Локација
 • Скопје
 • Кисела Вода
Површина
84 m²
Цена
500 €
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
575 m²
Цена
/
Локација
 • Скопје
 • Центар
Површина
170 m²
Цена
12 €