За објектот

Property One Real Estate and Development се експерти во областа на уредувањето, дизајнот и реновирањето на канцелариски простори. 

На нашите клиенти им обезбедуваме вршење надзор при уредување на просторот, архитектонски услуги, исцртување, 2D и 3D прикази, комплетно уредување и опремување до фаза "клуч на рака".

За нашите интернационални клиенти нудиме online видео презентации и извештаи за целокупниот процес на реновирање и уредување на просторот.

Константно ги унапредуваме своите услуги и сме првиот комплетно интегриран систем во една компанија - од пронаоѓање на идеален простор за нашите клиенти, внатрешен дизајн и уредување на канцелариски простори до комплетно реновирање на секаков вид објекти.

Како застапници на многу светски брендови за канцелариски мебел, модуларни теписони и други видови на подни и ѕидни облоги, стаклени преградни ѕидови, акустични панели, "зелени" ѕидови, и многу други најсовремени решенија за канцелариски и изложбен простор, наша главна цел е да испорачаме професионални услуги низ целокупниот процес.

Ние сме горди на нашите солуции кои помагаат да стратешки се развијат и изградат неопипливите вредности на компаниите. Трансформирајки го начинот на кој луѓето работат, ние креираме атмосфера на комфор и удобност на работното место, каде додека расте продуктивноста, луѓето уживаат во постигнувањето на најдобрите резултати.

Постојано изнаоѓаме нови начини за лично и професионално унапредување, како би понудиле решенија со перфекционистички детали, воспоставуваме високи стандарди за квалитет, со кои ги надминуваме очекувањата на клиентите.

Property One е ексклузивен застапник на висококвалитетни Италијански, Австриски и Швајцарски брендови на мебел:

  • IVM Office Furniture 
  • Leyform 
  • Bene Office Furniture 
  • Vigano
  • Vitra
  • Molto Luce
  • Mute Design

За да закажете состанок или да добиете понуда, контактирајте не на:

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
Bene Office Furniture Phone Booths Office Design Skopje Offices Bene Office IVM Office Executive Office Skopje, Macedonia Meeting Rooms Office Design Glass Partitions Skopje Office Spaces Skopje Office Furniture Skopje Office Space Skopje Center Деловни простори Скопје Канцелариски мебел Канцелариски мебел Скопје Стаклени прегради канцеларија Кујна мебел Скопје Glass partitions Skopje Office Glass Office Skopje Pixels Bene Office Furniture QiH Skopje Office Office Furniture Solutions Skopje Phone booths office design Commercial Real Estate Skopje Commercial Real Estate Macedonia Artwork in office spaces Huddle rooms office design Executive office design Architectural services Skopje Ports by Bene Office Furniture QiH Skopje office Bene Office Solutions