10 - 200
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/

Опремен стан во Црниче

За изнајмување
ID7136A
Локација
Црниче
Површина
100 m²
Цена
900 €
Локација
Карпош
Површина
53 m²
Цена
350 €
Локација
Центар
Површина
150 m²
Цена
1.250 €
Локација
Гази Баба
Површина
1.800 m²
Цена
6 €
Локација
Центар
Површина
90 m²
Цена
500 €

Нов магацин за изнајмување

За изнајмување
ID7112W
Локација
Гази Баба
Површина
1.500 m²
Цена
8 €
Локација
Карпош
Површина
100 m²
Цена
650 €

Од клиентите

Владимир

Шпаркасе
Одлично развиен метод за продажба со професионално одработена маркетинг стратегија. Редовна и квалитетна аналитика на пазарот. Одлично одработена медијација и преговори. Дефинитивно бр.1 агенција.

Ацо

Taskforce
Соработувавме со Property One на повеќе проекти. Многу сме задоволни со услугата, професионалноста и посветеноста кон нивните клиенти. Агенција по светски стандарди.

Радован

myWorld
Навистина е извонредно кога имаш можност да соработуваш со тим на професионалци кои се високо компетентни и досетливи во својот домен на работа. Property One е компанија која разбира секогаш што ни е потребно, ни заштедува на време и ресурси, а тоа е токму она кое го бараме.