10 - 200

Проценка на недвижен имот

За продавање
ID5782O
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/

Нов стан во Тафталиџе

За продавање
ID6646A
Локација
Карпош
Површина
138 m²
Цена
1.450 €
Локација
Грција
Површина
/
Цена
/

Нови станови во Кисела Вода

За продавање
ID6635A
Локација
Кисела Вода
Површина
/
Цена
1.150 €
Локација
Карпош
Површина
86 m²
Цена
1.350 €
Локација
Центар
Површина
125 m²
Цена
180.000 €

Премиум вили на Медитеранот

За продавање
ID6623A
Локација
Албанија
Површина
/
Цена
/

Станови на кејот на Вардар

За продавање
ID6620A
Локација
Центар
Површина
74 m²
Цена
1.250 €