ID6711L
За продавање

Се продава плац во Капиштец

ID6711L
Тип
Плац
Површина
530 m²
Локација
Центар
Цена
280.000 €
За објектот

Се продава плац во Капиштец, К.О. Центар со вкупна површина од 530м2. 

Располага со маркица за градба A1, П + 2 + ПК.

Продажен Агент - Дарко Милески

Контакт телефон: 0038978260685

Е-маил: sales@propertyone.mk

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија