За објектот

Се продава плац 750м2 во Маврово.

Плацот е со идејно решение за објект со 10 апартмани со добиени потврди од Маврово.

Поседува водостопанска согласност, одобрен  АУП,  разработено идејно решение и завршен основен проект со ревизии.

 

Продажен агент- Маринела Јаневска

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија