За објектот

Се продава единствен плац во Охрид со прв ред до езеро.

Плацот располага со површина од 18.000м2, меѓутоа има можност за делба по парцели од минимум 2000м2.

 

Продажен агент - Маринела Јаневска

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија