За објектот

Се продава плац 780м2 во Охрид во близина на Љубаништа.

Со директен пристап преку асфалтен пат,со приклучок за струја и вода,100м од езерска обала.

 

Продажен агент - Маринела Јаневска

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија