За објектот

Се продава плац со вкупна површина од 2202м2 во Сопиште.

 

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија