10 - 200
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/
Локација
Центар
Површина
59 m²
Цена
450 €
Локација
Центар
Површина
1.073 m²
Цена
20 €

Комфорен стан во Кисела Вода

За изнајмување
ID7336A
Локација
Кисела Вода
Површина
51 m²
Цена
330 €
Локација
Карпош
Површина
70 m²
Цена
350 €
Локација
Центар
Површина
64 m²
Цена
10 €
Локација
Гази Баба
Површина
/
Цена
/
Локација
Центар
Површина
215 m²
Цена
15 €

Од клиентите

Владимир

Шпаркасе
Одлично развиен метод за продажба со професионално одработена маркетинг стратегија. Редовна и квалитетна аналитика на пазарот. Одлично одработена медијација и преговори. Дефинитивно бр.1 агенција.

Ацо

Taskforce
Соработувавме со Property One на повеќе проекти. Многу сме задоволни со услугата, професионалноста и посветеноста кон нивните клиенти. Агенција по светски стандарди.

Радован

myWorld
Навистина е извонредно кога имаш можност да соработуваш со тим на професионалци кои се високо компетентни и досетливи во својот домен на работа. Property One е компанија која разбира секогаш што ни е потребно, ни заштедува на време и ресурси, а тоа е токму она кое го бараме.