10 - 200

Нова куќа во Бардовци

За изнајмување
ID6825H
Локација
Бардовци
Површина
200 m²
Цена
1.500 €

Се изнајмува куќа во Пржино

За изнајмување
ID6718H
Локација
Пржино
Површина
250 m²
Цена
1.500 €
Локација
Водно
Површина
780 m²
Цена
6.500 €

Куќа во Козле

За изнајмување
ID6610H
Локација
Карпош
Површина
1.050 m²
Цена
7.000 €
Локација
Злокуќани
Површина
347 m²
Цена
5.500 €

Луксузна куќа во Бардовци

За изнајмување
ID6437H
Локација
Бардовци
Површина
670 m²
Цена
5.000 €
Локација
Водно
Површина
210 m²
Цена
1.600 €
Локација
Бардовци
Површина
220 m²
Цена
1.600 €