10 - 200

Наскоро на нова локација

За продавање
ID5782O
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/
Локација
Битола
Површина
2.000 m²
Цена
1.300 €
Локација
Центар
Површина
418 m²
Цена
1.750 €
Локација
Карпош
Површина
171 m²
Цена
1.250 €
Локација
Центар
Површина
575 m²
Цена
/
Локација
Центар
Површина
136 m²
Цена
1.850 €
Локација
Центар
Површина
143 m²
Цена
1.700 €
Локација
Карпош
Површина
71 m²
Цена
57.000 €

Од клиентите

Владимир

Шпаркасе
Одлично развиен метод за продажба со професионално одработена маркетинг стратегија. Редовна и квалитетна аналитика на пазарот. Одлично одработена медијација и преговори. Дефинитивно бр.1 агенција.

Ацо

Taskforce
Соработувавме со Property One на повеќе проекти. Многу сме задоволни со услугата, професионалноста и посветеноста кон нивните клиенти. Агенција по светски стандарди.

Радован

myWorld
Навистина е извонредно кога имаш можност да соработуваш со тим на професионалци кои се високо компетентни и досетливи во својот домен на работа. Property One е компанија која разбира секогаш што ни е потребно, ни заштедува на време и ресурси, а тоа е токму она кое го бараме.