10 - 200
Локација
Карпош
Површина
120 m²
Цена
/

Модерно опремен стан во Црниче

За изнајмување
ID4999A
Локација
Црниче
Површина
150 m²
Цена
800 €

Нов стан во Центар 77м2

За изнајмување
ID4969A
Локација
Центар
Површина
77 m²
Цена
450 €

Наместен стан во Аеродром

За изнајмување
ID4950A
Локација
Аеродром
Површина
100 m²
Цена
600 €
Локација
Центар
Површина
70 m²
Цена
450 €

Одличен стан во Капиштец

За изнајмување
ID4897A
Локација
Центар
Површина
50 m²
Цена
450 €
Локација
Центар
Површина
170 m²
Цена
1.450 €
Локација
Центар
Површина
75 m²
Цена
400 €