10 - 200
Локација
Кисела Вода
Површина
470 m²
Цена
450.000 €
Локација
Црниче
Површина
700 m²
Цена
850.000 €
Локација
Водно
Површина
850 m²
Цена
750.000 €
Локација
Црниче
Површина
1.100 m²
Цена
1.600.000 €

Се продава куќа во Маџари

За продавање
ID7043H
Локација
Гази Баба
Површина
267 m²
Цена
/
Локација
Охрид
Површина
187 m²
Цена
280.000 €
Локација
Зелениково
Површина
2.450 m²
Цена
/
Локација
Пржино
Површина
300 m²
Цена
450.000 €

Од клиентите

Владимир

Шпаркасе
Одлично развиен метод за продажба со професионално одработена маркетинг стратегија. Редовна и квалитетна аналитика на пазарот. Одлично одработена медијација и преговори. Дефинитивно бр.1 агенција.

Ацо

Taskforce
Соработувавме со Property One на повеќе проекти. Многу сме задоволни со услугата, професионалноста и посветеноста кон нивните клиенти. Агенција по светски стандарди.

Радован

myWorld
Навистина е извонредно кога имаш можност да соработуваш со тим на професионалци кои се високо компетентни и досетливи во својот домен на работа. Property One е компанија која разбира секогаш што ни е потребно, ни заштедува на време и ресурси, а тоа е токму она кое го бараме.