Бидете дел од нашиот тим!

Ако сакаш да работиш во динамична средина, сакаш комуникација и организација, пријатна работна атмосфера, стани дел од нашиот тим!

Потребни квалификации и вештини:

- Работно искуство со недвижности, маркетинг и продажба минимум 2 години,

- Англиски јазик (Говорен)

- Возачка дозвола

- Одлични комуникациски вештини

- Позитивност и љубезност

- Познавање на пакетот MS Office

- Флексибилност за работа со широк профил на луѓе

Опис на работни задачи: 

- Надгледување и организација на вработени

- Контактирање на постоечки и нови клиенти со цел промоција и продажба на актуелни недвижности

- Одговарање на влезни повици на клиенти  

- Грижа за клиентите

- Администрација на добиените информации во база на податоци

- Организација на состаноци и презентации на клиенти

Услови на компанијата:

- Атрактивна плата плус месечни бонуси според политиката на компанијата

- Можност за професионален развој и напредување

- Можност за дополнителна обука и тренинг

- Динамични работни услови во брзорастечка компанија.

Квалификации: Средно или Високо образование

Јазици: Англиски (Говорно)

Вештини: Word, Excel, Internet

Вид на работа: На неопределено време 

 

Испратете го вашето CV најдоцна до 25.03.2022 на co-work@propertyone.mk 
Доколку имате дополнителни сертификати од посетувани обуки, или било каков друг документ кој сметате дека е потребно да го видиме, испратете ни го и него.