За објектот

Се продава стан со вкупна површина од 77м2 во Panorama Residence.

Станот располага со две спални соби, дневна соба со трпезарија, кујна и еден тоалет.

Греењето и ладењето во станот е регулирано преку греење на струја и клима уреди.

 

Продажен Агент - Давид Аритонов

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
домар / хаусмајстор
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
поглед на планина
празен
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
Apartments Skopje