За објектот

Прекрасен нов стан во East Gate Living со површина од 69м2.

Станот раасполага со дневен престој, 2 спални соби, 2 тераси 2 бањи.

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домар / хаусмајстор
домофон
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија