За објектот

Се изнајмуваат деловни простори во нова зграда во Кисела Вода со квадратури од 45м2 до 69м2.

Зградата располага со: 

На кат 3, 4 и 5 кат се наоѓаат вкупно 7 простори (по три на секој кат), од кои два простора се веќе зафатени (број 5 на кат 3 и стан број 12 на кат 5).

Сите останати се слободни за изнајмување. За изнајмување на поголеми канцеларии, може да се направи спојување на просторите и да се опремат според барањата на клиентите.

Моментална ситуација на сите слободни простори:

Кат 3, Простор 4 –тоалет и наместен ламинат, 45м2

Кат 3, Простор 6 –тоалет и наместен ламинат, 66м2

Кат 4, Простор 7 –тоалет, останатиот дел на кошулица, 45м2

Кат 4, Простор 8 - тоалет, останатиот дел на кошулица, 64м2

Кат 4, Простор 9 - тоалет, останатиот дел на кошулица, 69м2

Кат 5, Простор 10 - тоалет, останатиот дел на кошулица, 45м2

Кат 5, Простор 11 - тоалет и наместен ламинат, 64м2

Греењето е регулирано со фенкојлери.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
погодно за миленичиња
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија