За објектот

Стан на Водно во нова градба.

Станот е со површина од 77м2 на прв кат.

Најсовремен и најекономичен систем за греење и ладење со топлински пумпи.

Од гаражата има пристап со лифт до секој кат.

Смарт системи на електрика.

Станот се наоѓа на само 100м од маркет, 300м од градинка, 500м од училиште, 700м од Diamond mall.  

 

Продажен Агент - Елвин Хајрединовиќ

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија