ID2224A
За продавање

Луксузен стан во центарот на Белград

ID2224A
Тип
Стан
Површина
141 m²
Соби
6
Локација
Белград
Цена
350.000 €
За објектот
Се продава луксузен стан во центарот на Белград, во непосредна близина на познатата Скадарлија. Станот располага со 4 спални соби и комплетно реновирен дневен простор. Во секоја соба се поставени комплетно нови инсталации за ТВ и телефон и променети се сите грејни тела. Станот има висина на плафон од 3.35m и е тространо ориентиран. Во цената е вклучено и паркинг место.
Инфо
1
Кујна
2
Купатило
6
Соба
градско греење
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
опремена кујна
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation