За објектот

Ексклузивна понуда на прекрасен стан за продажба.

Стан од 123м2 со пространа кровна тераса од 71м2, во нов модерен објект во Козле со само 4 станбени единици.

Се наоѓа на вториот кат од објектот и располага со 3 спални соби, пространа дневна соба, голема трпезарија, кујна, 2 бањи и гостински тоалет.

Покрај кровната тераса, достапен е и еден балкон со излез од дневната соба.

Се работи за објект во кој се планирани премиум градежни материјали и најнова smart system технологија.

Градба и материјали:

 • најнова серија на прозори REHAU, 7 коморен  профил ARTEVO со 3 слојно стакло Saint Gobain исполнето со аргон кој со својот безвременски, модерен и совршено обликуван дизајн претставува спој на уметноста и еволуцијата
 • систем за греење и ладење во секој стан со топлински пумпи Daikin Altherma со интегриран бојлер за санитарна топла вода
 • содно греење
 • слима енергетски блок за фасадни ѕидови
 • фасада: Baumit Open System со перфориран стиропор со дупки кој овозможува висока парапропустливост,во комбинација со алкубонд и белгиска тула од производителот VANDERSANDEN
 • варов систем за внатрешни ѕидови (машински малтер, глет маса, дисперзна боја) “Klima Baumit” со кој се регулира влагата во објектот да биде меѓу 40 до 60 %
 • ROCA комплетна санитарија
 • првокласен трослоен паркет BOEN, нијанса по избор на купувачот
 • внатрешни врати LESNA, Словенија, нијанса по избор на купувачот
 • првокласни плочки по избор на купувачот
 • ​гранитни плочки во влезот

Комплетен Смарт дом:

 • паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи,
 • паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм
 • интерактивен центар со touch дисплеј за контрола на целокупниот Smart Home Sistem,
 • паметна видео домофонија за контрола на влезна врата од зграда со пренасочување на повик на мобилен телефон,
 • паметна брава за влезна врата,
 • далечинска контрола на системот за греење/ладење со паметни термостати со топлинска пумпа
 • далечинско управување на гаражна врата од мобилен телефон на секој член од семејството
 • автоматизиран систем за наводнување
 • соломатик надворешни ролетни со комплетна автоматика преку смарт систем
 • првокласни блиндор врати со интегрирана паметна брава (отисок од прст,лозинка,таг картици,привремен код од мобилна апликација,резервен клуч).

Излезот на rooftop терасата е преку внатрешни скали од станот и ќе биде со комплетна хидроизолација, плочки и ќе може хортикултурно да се уреди. Цената за rooftop терасата изнесува 70.000еур со ДДВ.

Продажна цена за паркинг место во гаража изнесува 12.000еур со ДДВ.

Дополнително достапни се и два подруми со продажна цена од 3.000еур со ДДВ од подрум.

 

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

 

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
поглед на планина
приватно греење
просторија за гардероба
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија