За објектот

Се изнајмува куќа за деловен простор на атрактивна локација во Тафталиџе, со вкупна површина од 500м2.

Куќата е поделена на четири нивоа:

1. Првото ниво располага со подрумски простории.

2. Второто ниво располага со три индивидуални канцеларии, една поголема канцеларија, опремена кујна, тераса и две бањи.

3. Третото ниво располага со три канцеларии, тераса и две купатила.

4. Четвртото ниво располага со две канцеларии и тераса.

Куќата има дворно место од 300м2.

Греењето и ладењето во куќата е регулирано преку централно греење и инвертер клима уреди.

 

 

За повеќе информации контактирајте не

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија