За објектот

Се изнајмува деловен простор лоциран на 2ри кат во деловна зграда со вкупна површина од 600м2 и располага со:
Голема open - space просторија, конференциска сала, две канцеларии, кујна и два тоалети. 


Греењето и ладењето се регулирани со инвертер клима уреди.

На располагање има паркинг простор за 30 возила.

Просторот може да се уреди по желба на идните закупци.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија