За објектот

Се изнајмува опремен деловен простор на атрактивна локација во Дебар Маало.

Просторот е лоциран на 1ви кат и располга со внатрешна површина од 133м2, односно со отворен (океански) простор, како и две посебни канцеларии, кујна, два тоалети и тераса.

Греењето и ладењето е регулирано преку фенкојлери и подно греење.

На располагање се две гаражни места и две подрумски простории на -1 ниво.

Просторот може да се изнајми опремен или празен, односно според потребите на идните закупци.

За повеќе информации контактирајте не:

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија