За објектот

Наскоро на нова локација

Новите канцеларии на Property One Real Estate and Development ќе располагаат со најсовремена smart опрема и канцелариски мебел, кој воедно ќе биде и изложбено место за сите идни клиенти да може да ги тестираат сите иновации на пазарот на недвижности.

Канцелариите ќе располагаат со co-work простор, кој ќе содржи индивидуални бироа, конференциски сали, silent соби, како и простор за настани.

За поопуштена работна атмосфера и состаноци, канцелариите ќе располагаат со посебен простор за business cafe.

Просторот за сезона пролет/лето ќе располага со летна тераса наменета за кафе бар и простор за работа во опуштена атмосфера.

За сите клиенти заинтересирани за инвестиции во земјата или странство, ќе има посебна просторија за презентации и консултации.

Ве очекуваме наскоро во нашиот нов простор!

За повеќе информации ви стоиме на располагање на:

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија