За објектот

Се изнајмува премиум деловна зграда од 6 ката во близина на Плоштад. 

Зградата располага со следните површини:

  • Приземје: 400м2 
  • Прв кат: 250м2
  • Останатите катови сите се со вкупна површина од по 500м2 и располагаат со океански простории, канцеларии, сали за состаноци, кујни, посебни машки и женски тоалети. Петти и шестти  кат располагаат и со тераса.

Греењето и ладењето се регулирани преку VRV систем на секој кат.

На располагање се 6 подземни паркинг места и 4 на приземје, кои се изнајмуваат по цена од 50еур по паркинг место.

Месечната закупнина изнесува 16 еур/м2 + 3 еур одржување.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија