За објектот

Се продава нов ексклузивен деловен простор во Центар со вкупна површина од 350м2 лоциран на приземје.

Објектот претставува совршен сплет на модерна архитектура и квалитени материјали на градба.

Деловниот простор на приземје со вкупа повшрина од 350м2 може да се користи за сите намени меѓу кои и канцелариско работење. Просторот располага со рецепција, open space со 30 работни позиции, конференциска сала за 12 луѓе, кујна со lounge area, 3 phone boots и 4 тоалети.

На располагање има 8 паркинг места кои се продаваат по цена од 10.000еур по паркинг место.

Продажната цена на деловниот простор е 2500 Еур/м2 + ДДВ.

 

Градбата се очекува да биде готова до крај на 2024 година. 

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
двор / градина
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
Office Space Deloven Prostor