ID6789O
За изнајмување

Ексклузивни деловни простори во Автокоманда

ID6789O
Тип
Деловен простор
Површина:
/
Локација
Гази Баба
Цена
8 €
За објектот

 

Деловната зграда располага со осум ката со деловни простори со квадратури по 220м2, 180м2, 140м2 на секој кат или вкупно 4320м2 деловен простор.

Секој простор располага со сопствена кујна и тоалети, а греењето и ладењето е решено преку фенкоилери. 

Цената за изнајмување изнесува 7еур по м2 + 1еур сервисни трошоци за деловните простори до седми кат, а за деловниот на осми кат цената изнесува 8еур по м2 + 1еур сервисни трошоци.

Паркинг простор на располагање покрај самата зграда.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Контакт телефон: 0038978259681

Е-маил: veni@propertyone.mk 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
поглед на планина
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија