За објектот

Се изнајмува атрактивен деловен простор во Аеродром.

Располага со вкупна отворена површина од 51м2 и два тоалети.

Просторот се изнајмува целосно празен и може да се адаптира и пренамени според потребите на идниот закупец. 

Паркинг простор на располгање пред самиот деловен објект.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

 

Инфо
интернет / ви-фи
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија