За објектот

Се продава деловен простор во Центар со вкупна површина од 142м2.

Деловниот прсотор располага со  една голема отворена просторија, две засебни канцеларии, една конференциска сала, тоалет и кујна.
Греењето е регулирано со инвертер клима уреди.

Деловниот простор има едно паркинг место на располагање.

Цената за продажба е 255.600 евра + ДДВ + гаражно место по цена од 6.000 евра + ДДВ.

Деловниот простор може и да се изнајми по цена од 1400еур + ДДВ.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

 

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија