За објектот

Се изнајмува деловен простор на атрактивна локација во центар во близина на плоштад.

Деловниот простор е комплетно реновиран, лоциран е на петти кат во деловна зграда, има јужна и северна ориентација и е со вкупна површина од 170м2.

Просторот располага со шест одделни канцеларии, опремена кујна и тоалет. Греењето и ладењето во просторот е решено преку инвертер клима уреди.

Просторот се изнајмува на период од минимум две години и цената за изнајмување изнесува 12еур по м2 + ДДВ.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
опремена кујна
поглед на планина
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија