За објектот

Се изнајмува деловен простор на одлична локација во Карпош.

Просторот располага со површина од 800м2, лоциран на 1ви кат.

Месечната закупнина на деловниот простор изнесува 13еур/м2.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија