За објектот

Се изнајмува деловен простор од 350м2 во Центар.

Деловниот простор располага со отворен простор, 3 посебни канцеларии, кујна, game room, тоалети и 4 тераси.

Бизнис зградата во која се наоѓа просторот е со сопствено обезбедување и сигурноси камери. 

Со деловниот простор следуваат и 4 паркинг места во подземна гаража.

За деловниот простор е предвиден проект за целосно реновирање и опремување со канцелариски мебел.

 

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
лифт
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
поглед на парк
поглед на планина
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија