За објектот

Се изнајмува деловен простор со вкупна површина од 250м2 во Карпош.

Деловниот простор располага со пет посебни простории, кујна и два тоалети.

Греењето и ладењето во деловниот простор е регулирано преку централно греење и клима уреди.

 

Агент за продажба - Ѓурѓица Андонов

 

Инфо
24ч контролиран влез
градско греење
климатизирано
опремена кујна
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија