За објектот

Се продава стан 149м2 во Центар, во Дебар Маало на одлична локација.

Станот располага со три засебни простории, тоалет и голема тераса.

Достапни се 6 паркинг места.

 

Продажен агент - Маринела Јаневска

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија