За објектот

Нови станови во фаза на изградба лоцирани на Водно.

Зградата располага со 5 станбени единици од кои се на располагање: 83м2, на прв кат и дуплекс 98м2 на прв и втор кат.

Градбата е по сите најсовремени светски стандарди со најквалитетни материјали за изградба.

Со топлотна и звучна изолација која пружа удобност и квалитет на домување за целото семејство.

Врвна геомеханичка и асеизмичка стабилност на објектот.

Објектот располага со сопствени подземни паркинг места на едно ниво.

Зградата се очекува да биде готова за една година.

 

Агент за продажба - Ѓурѓица Андонов

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
поглед на планина
погодно за миленичиња
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија