За објектот

Ексклузивна понуда на прекрасен стан за продажба.

Стан од 99м2 со дворно место од 90м2, во нов модерен објект во Козле со само 4 станбени единици.
Се наоѓа на приземје и располага со 3 спални соби, пространа дневна соба, голема трпезарија, кујна, 2 бањи и гостински тоалет. Покрај дворното место, располага и со зеленило од 65м2.
Се работи за објект во кој се планирани премиум градежни материјали и најнова smart system технологија.

Градба и материјали:

 • најнова серија на прозори REHAU, 7 коморен  профил ARTEVO со 3 слојно стакло Saint Gobain исполнето со аргон кој со својот безвременски, модерен и совршено обликуван дизајн претставува спој на уметноста и еволуцијата
 • систем за греење и ладење во секој стан со топлински пумпи Daikin Altherma со интегриран бојлер за санитарна топла вода
 • содно греење
 • слима енергетски блок за фасадни ѕидови
 • фасада: Baumit Open System со перфориран стиропор со дупки кој овозможува висока парапропустливост,во комбинација со алкубонд и белгиска тула од производителот VANDERSANDEN
 • варов систем за внатрешни ѕидови (машински малтер, глет маса, дисперзна боја) “Klima Baumit” со кој се регулира влагата во објектот да биде меѓу 40 до 60 %
 • ROCA комплетна санитарија
 • првокласен трослоен паркет BOEN, нијанса по избор на купувачот
 • внатрешни врати LESNA, Словенија, нијанса по избор на купувачот
 • првокласни плочки по избор на купувачот
 • ​гранитни плочки во влезот

Комплетен Смарт дом:

 • паметно осветлување со мрежа на паметни прекинувачи,
 • паметна безбедност со интегрирани сензори за движење, пожар, поплава и аларм
 • интерактивен центар со touch дисплеј за контрола на целокупниот Smart Home Sistem,
 • паметна видео домофонија за контрола на влезна врата од зграда со пренасочување на повик на мобилен телефон,
 • паметна брава за влезна врата,
 • далечинска контрола на системот за греење/ладење со паметни термостати со топлинска пумпа
 • далечинско управување на гаражна врата од мобилен телефон на секој член од семејството
 • автоматизиран систем за наводнување
 • соломатик надворешни ролетни со комплетна автоматика преку смарт систем
 • првокласни блиндор врати со интегрирана паметна брава (отисок од прст,лозинка,таг картици,привремен код од мобилна апликација,резервен клуч).

Продажната цена на дворното место заедно со зеленилото изнесува 70.000еур со ДДВ.
Продажна цена за паркинг место под објект 12.000еур со ДДВ. Дополнително достапни се и два подруми со продажна цена од 3.000еур со ДДВ од подрум.

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
паркинг / гаража
поглед на планина
празен
приватно греење
просторија за гардероба
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија